Gammelgarns Bygdegård
Måndagar 8 april–14 maj.
17.00 & 18.15
Bygdegården är omgiven av Gammelgarns Kyrka, fårgårdar, hällmarker och vindpinande tallar. Det vilar ett lugn över platsen och i yogarummet.

Här kan du uppleva gemenskap och enskildhet i samma rum. Att ta plats på en yogamatta blir samtidigt en övning i att vara koncentrerad i din aktivitet.
Utan insyn från grannen är det din plats för att utforska effekterna av yoga. I Bygdegården finner du både aktiva och mer lugna, återhämtande pass. Både nybörjare och mer erfarna kan delta då övningarna går att justera efter behov, tempo och takt.

Kurs: Förbättra din hållning ÄNDRAD START
Tisdag 16, 23 och 29 april.
 10.00–11.15

Har du stel rygg, framåtroterade axlar, nacke eller ont i höfter, knän eller fötter kan den kursen passa dig. Du får göra enkla övningar som över tid ger dig bättre hållning och minskad stelhet. Kursen ger dig grund-tekniker i yoga och genom repetition får du en bättre hållning.

Online via Zoom
Måndagar 20, 27 maj 3 juni.

Mjuk Hatha  17.00–17.45
Yin yoga 18.00–18.45

 

 

 

 

Hos mig kan du betala på plats.
90 min. pass 200 kr.
60 min. pass 140 kr.

Digitalt via Zoom
45 min 90 kr.

Yogakurs 3 ggr.
Förbättra din hållning
750 kr

Hatha 
Hathayoga är en förening mellan kropp, själ och sinne men också en balans mellan aktivitet och vila. (Yang och Yin). Mjuka fysiska rörelser kombineras med andningsövningar och meditation för att uppnå ett hållbart fysiskt och psykiskt välbefinnande. Genom att träna kroppen blir vi starkare och smidigare och samtidigt hjälper övningarna oss att slappna av och vila.

Yin
Ger möjlighet att praktisera aktiv närvaro i stillhet. Rörelserna är mer av en passiv form där vi söker en gräns i för att kunna hålla positionen en längre stund. 3–7 minuter. Då får muskler slappna av och mjukar upp bindväven runt leder, ben och organ. Vår rörlighet ökar vilket ger energi och flöde till kroppen. När vi är stilla och vilar i andningen har vi möjlighet att observera våra tankar och djupliggande mönster.

 

 

Hathazoom.1100x800
kurs