Y-1

Helgkurs
Kursen passar dig som är nybörjare eller för dig som vill komma igång med yoga efter ett uppehåll. Vi utforskar både aktiva och passiva positioner – en yin och yang praktik där andetaget får vara fokus. En praktik som kan ge ökad rörlighet och närvaro.

Senior yoga

Hatha yoga

Yin yoga

Sommarkurser
Den här kursen passar dig som vill fördjupa de grundläggande teknikerna i yoga, starta upp efter ett uppehåll eller för dig som är nybörjare. 

Varje yogapass inkluderar teman utifrån yogans filosofi. Vi utforskar både aktiva och passiva positioner – en yin och yang praktik där andetaget får vara fokus. Under passen kan varje deltagare få mjuka justeringar som fördjupar kroppens förståelse för yoga övningarna.
Steg för steg kan nya upplevelser och erfarenheter leda till en hållbar yogapraktik. Under kursveckan får varje deltagare möjlighet att boka
15 min för individuell rådgivning som gäller den egna yogapraktiken alternativt få en massagebehandling. Kursen vänder sig till både erfarna och nya yogautövare.

Yoga & Upplevelseresa 2019

 

Välkommen till vår mysiga lada på Östergarnslandet Gotland!

Här kommer du till en rofylld plats med närhet till natur och hav där Carina och Cecilia erbjuder yoga, massage, fotvård och hudvård.