Gammelgarns Bygdegård
Måndagar 10 juni –5 augusti
17.00 Hatha & 18.15 Yinyoga


Bygdegården är omgiven av Gammelgarns Kyrka, fårgårdar, hällmarker och vindpinande tallar. Det vilar ett lugn över platsen och i yogarummet.

Här kan du uppleva gemenskap och enskildhet i samma rum. Att ta plats på en yogamatta blir samtidigt en övning i att vara koncentrerad i din aktivitet.
Utan insyn från grannen är det din plats för att utforska effekterna av yoga. I Bygdegården finner du både aktiva och mer lugna, återhämtande pass. Både nybörjare och mer erfarna kan delta då övningarna går att justera efter behov, tempo och takt.

Yoga live via Zoom
Måndagar 20, 27 maj 3 juni
Mjuk Hatha  17.00–17.45
Yin yoga 18.00–18.45


Finn en plats i ditt hem och skapa en rutin för dina fysiska och andliga övningar. Det kan förstärka din förmåga till självdisciplin och ge inre glädje. Boka senast kl. 12.00 samma dag.
När du bokat får du en inbjudan till Zoom och följer instruktioner om hur du startar ett videomöte. Känner du dig osäker, kontakta mig så gör vi en testomgång.

Morgonyoga på Grogarnsberget
Lördagar 29 juni – 5 augusti,


Starta dagen med ett mjukt yogapass och meditation. Berget ger plats för att sänka tempot, ta emot dofter, ljud från naturen och  förhöja känslan av närvaro.

Boka yoga med eller utan frukost,
Senast kl. 21.00 dagen före bokar du frukost. Senast kl. 06.00 samma dag bokar du yoga. Tag med eget underlag och något varmt för vilan.På en yogamatta dukar vi upp yogite, grovt bröd, pålägg, frukt och hemodlad isbergssallad från Glose. På bilden är salladen två veckor.

Blir temperaturen mindre än 15 grader och nordanvinden drar ner kyla blir morgonyoga inställt. Sker det får du ett meddelande senast kl. 06.00 samma dag.

 

 

 

 

Hos mig kan du betala på plats.
90 min.200 kr.
60 min. 140 kr.

Digitalt via Zoom
45 min 90 kr.

Yogakurs 3 ggr.
Förbättra din hållning
750 kr

Morgonyoga Grogarnsberget
90 min 200 kr.
Frukost 50 kr.

Hatha 
Hathayoga är en förening mellan kropp, själ och sinne men också en balans mellan aktivitet och vila. (Yang och Yin). Mjuka fysiska rörelser kombineras med andningsövningar och meditation för att uppnå ett hållbart fysiskt och psykiskt välbefinnande. Genom att träna kroppen blir vi starkare och smidigare och samtidigt hjälper övningarna oss att slappna av och vila.

 

Yin
Ger möjlighet att praktisera aktiv närvaro i stillhet. Rörelserna är mer av en passiv form där vi söker en gräns i för att kunna hålla positionen en längre stund. 3–7 minuter. Då får muskler slappna av och mjukar upp bindväven runt leder, ben och organ. Vår rörlighet ökar vilket ger energi och flöde till kroppen. När vi är stilla och vilar i andningen har vi möjlighet att observera våra tankar och djupliggande mönster.

 

 

Aktuellt6
Aktuellt3